Αδιαβροχοποίηση κουζίνας

Η διατήρηση της καθαριότητας μίας κουζίνας είναι ένα πολύ δύσκολο καθήκον που προϋποθέτει πολύ χρόνο και κόπο.

Είτε η κουζίνα είναι επαγγελματική (ταβέρνες και μαγαζιά εστίασης) είτε οικιακή υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία όπου η καθαριότητα είναι πραγματική πρόκληση.

Ο φούρνος, ο απορροφητήρας και οι τοίχοι γύρω από το σημείο που τηγανίζεται σίγουρα σας έχουν ταλαιπωρήσει για πολλές ώρες.

Εδώ έρχεται να δώσει την λύση η νανοτεχνολογία!

Αδιαβροχοποιώντας τα σημεία στα οποία υπάρχει πρόβλημα…η βρωμιά και τα λάδια δεν μπορούν να “δέσουν” με την επιφάνεια.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κατά πρώτον να μην υπάρχει συσσωρευμένη και εμφανής βρωμιά, κατά δεύτερον η όποια βρωμιά μαζευτεί να καθαρίζεται με ιδιαίτερη ευκολία και χωρίς την ανάγκη για χρήση σκληρών χημικών καθαριστικών (συνιστούμε την χρήση του οικολογικού πολυκαθαριστικού echo bio-cleaner), και τρίτον οι επιφάνειες σας μένουν σαν καινούργιες για πολύ περισσότερο…ενώ εσείς καθαρίζεται πολύ λιγότερο!

Υπάρχουν λύσεις για κάθε τσέπη. Αναλόγως της διάρκειας που θέλετε να έχει η αδιαβροχοποίηση της κουζίνας σας ανάλογο θα είναι και το κόστος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (κλικ εδώ) για να συζητήσουμε μαζί και να σας εξηγήσουμε όλες τις λύσεις. Χωρίς καμία χρέωση ή υποχρέωση.

Δεν μας πιστεύετε;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά από μόλις 1 μήνα χρήσης των προϊόντων μας πως είναι το ένα κομμάτι απορροφητήρα με προστασία nanoLAY και το άλλο χωρίς.

*Το βίντεο είναι από επιχείρηση εστίασης στην Νέα Σμύρνη Αττικής και δεν έχει επεξεργαστεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.